Ingredientai 10–12 triufelių:
- 70 g kokosų drožlių
- 50 g džiovintų datulių (mirkytų karštame 80º vandenyje 5–8 min) arba šviežių be kauliukų
- 30 g migdolų ar lazdyno riešutų sviesto
- stevijos ekstrakto pagal skonį
- 1 kokoso pienas
- žiupsnelis druskos
Gaminimo eiga:
1. Visus ingredientus sutrinti iki vientisos masės. Jei masė per tiršta – įpilti dar šiek tiek kokosų arba migdolų pieno.
2. Formuoti apvalius rutuliukus-triufelius.
3. Apvolioti kokoso drožlėse.
4. Dėti į šaldytuvą 1–2 valandoms (nekantriausiems šį žingsnį galima praleisti).
Šaldytuve galima laikyti 3–4 dienas.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)