Jurgita sako visą gyvenimą buvusi kūrybinga siela – moteris daug metų pradirbo mokykloje dailės mokytoja, o jos gyvenimas iš pagrindų pradėjo keistis, kai išsiskyrė su savo sutuoktiniu ir liko viena auginti jų vaiko. „Manau, natūralu, kad tuo metu daug galvojau apie gyvenimą, ieškojau atsakymų, kodėl taip nutiko, svarsčiau, kaip gyvensiu toliau“, – pasakoja ji.

Tada Jurgita netikėtai atrado numerologiją ir ši pavergė jos širdį: „Buvau sužavėta tokio tikslumo ir aiškumo. Klausiausi paskaitos ir negalėjau patikėti – atrodė, kad kalbama apie mane ir būtent man. Tad spontaniškai nusprendžiau gilintis dar labiau, siekiau giliau pažinti save ir keliauti savosios sielos atradimo keliu. Tada atradau visus atsakymus savo gyvenime, tapo aišku, ką jau nuveikiau savo gyvenime, kokių stiprybių įgijau ir kad aš tikrai galėsiu pakeisti savo gyvenimą. Po kelių mėnesių nusprendžiau palikti darbą švietimo srityje ir visa širdimi bei siela pasinėriau į numerologiją. Supratau, kad galiu dalintis su žmonėmis savo žiniomis, padėti atrasti atsakymus ir jiems.“

Jurgita Baltuškaitė

Nuo to lemtingo rudens, kai Jurgita išėjo iš darbo mokykloje, ji skaičiuoja trečius savo naujos profesijos metus. „Suprantu, kad tam buvau pasiruošusi seniai ir mano siela to kantriai laukė. Dirbdama šį darbą žinau, kokią vertę ir galią nešu žmonėms, kurie nori atrasti save“, – šypsosi ji.

Skaičiai pritraukia pripažinimą, sėkmę, finansus

Moteris sako, kad numerologija yra ne tik skaičiai, tai – virpesiai, galintys pateikti atsakymus, o kartais įgalinus „dirbti“ tam tikrus skaičius ar jų kombinacijas, galima tikėtis labai gero rezultato. „Didžiausios pasaulio įmonės jau seniai savo pavadinimus sudarinėja besiremdamos numerologija – skaičius paverčia žodžiais, kurie pritraukia sėkmę, pripažinimą ir finansus“, – teigia ji.

Jurgita išnagrinėjo trijų gigantų, gaminančių mobiliuosius telefonus ir kitą techninę įrangą, pavadinimus. Pavyzdžiui, sudėjus „iPhone“ pavadinimo raides į skaičius išeina – „gausa“, „pinigai“. „Nokia“ – daug paslapties ir magijos, gal todėl ši įmonė nebėra tarp rinkos lyderių. O iššifravus „Samsung“ pavadinimo raides gaunama žinutė – žinomumas pasauliniu lygiu. „Ir pasakykite, kad netiesa“, – juokiasi Jurgita. Ji priduria, kad savo asmeninį gausos kodą turi kiekvienas žmogus – jį aktyvavus atsiveria visai kitokios galimybės.

Ragina atkreipti dėmesį į kasdienybėje lydinčius skaičius

Jurgita sako, kad pati stipriausia šių metų diena bus rugpjūčio 8-oji (2024–08–08). Tai – vadinamieji liūtų vartai, kai visatoje suaktyvėja gausos, pinigų, laimės energijos. Tad šiuo laikotarpiu tikėtini šviesūs įvykiai, kurie išgrynins sielos kelią, leis aiškiau jausti, kur judame ir ką reikia keisti.

„Tą dieną rekomenduojama svajoti, priimti rimtus sprendimus, turiningai leisti laiką. Norėdami suaktyvinti pinigų gausą, raudonu rašikliu ant popieriaus lapelio užrašykite 8888 ir nešiokitės piniginėje. Arba galite taikyti kitą praktiką, kuri pagerino ne vieno žmogaus finansus – 21 dieną iš eilės rašyti po 108 (šis skaitmuo laikomas stebuklingu) kartus per dieną kodą 8881537 užrašų knygelėje“, – numerologijos paslaptimis dalijasi Jurgita.

Jurgita Baltuškaitė

Ji tikina, kad reikėtų stebėti mus lydinčius skaičius. Galima pastebėti, kad tam tikri skaičių deriniai mus tiesiog persekioja – tai vadinama pasikartojančiais skaičiais. Anot numerologės, per pasikartojančius skaičius žmogus gauna informaciją „iš aukščiau“ ir taip gali suprasti, kokiu keliu eina, kas jo laukia artimiausiu metu. Tai itin stiprūs skaičių deriniai, tad jei aplinkoje juos pastebite, būtinai atkreipkite dėmesį.

Pavyzdžiui, 111 reiškia, kad atsivėrė nauja galimybė; 222 – einate teisingu keliu, išlikite ramūs; 333 – jei reikia pagalbos, prašykite jos aukštesnių jėgų; 444 – jus saugo angelai; 555 – svarbūs gyvenimo pokyčiai čia pat; 666 – per daug susitelkėte į materialius aspektus, taip išvedate save iš pusiausvyros; 777 – įvyks stebuklų, tad netrukdykite jiems; 888 – finansinė sėkmė; 999 – baigėsi vienas gyvenimo ciklas ir tuoj prasidės kitas; 000 – kūrėjas jus myli ir padeda, kai to labiausiai reikia, pasitikėkite, vardija Jurgita.

Norite sėkmės – teks padirbėti

Numerologė pataria rašyti dienoraštį. Pagrindinė užduotis jame kiekvieną dieną įrašyti ką nors teigiamo apie save arba aprašyti, koks bus jūsų gyvenimas po 5 ar 10 metų. „Norint rasti pomėgį, svajonių darbą, meilę ir sėkmę, reikia visa tai įsivaizduoti. Atsimink, kad tu – skulptorius, dailininkas, kuris savo minčių dažais piešia ant drobės. Likimas ir karma yra, tik jie ne tokie stiprūs, kaip tikėjimas savimi ir savo veiksmais. O gyvenimas nėra jau parašyta knyga, veikiau tai tuščių lapų krūvelė, kurią gali išmesti, suplėšyti, leisti užpildyti kažkam kitam arba susikaupti, atsisėsti ir pačiam viską parašyti“, – sako Jurgita.

Jurgita Baltuškaitė

Ji pataria pradėti po truputį, nuo vieno ar dviejų dalykų, kuriuos įsivaizduojant suplazda širdis ir apima labai geras jausmas. „Tikėtina, kad būtent to, į ką nesąmoningai sureagavo jūsų kūnas, jums šiuo metu ir reikia“, – šypsosi moteris ir priduria, kad minėtą dienoraštį galima panaudoti ir sąrašo dalykų, kuriuos gerai atliekate (arba siekiate gerai atlikti), sudarymui.

Jurgita taip pat pataria būtinai du kartus per savaitę sau ką nors padovanoti. Taip pat atleisti tiems, kurie jus įžeidė ar nuskriaudė – tai turi labai didžiulę galią. Galiausiai ji ragina be gailesčio atiduoti kitiems tuos savo daiktus, kurie primena apie patirtas nesėkmes, ir netgi siūlo džiaugsmingai atšvęsti savo nesėkmes.