Jos sodrus, gilus balsas sukėlė sensaciją, kai dar būdama vaikas dainavo alaus paviljonuose. Ambicinga motina vokietė įtraukė ją į dainavimo konkursus. Būdama 13-os metų Kaas jau reguliariai koncertavo Saarbriukeno naktiniame klube, kur ir buvo atrasta. Taip prasidėjo tarptautinė karjera, per kurią išleista daugybė auksinių albumų ir surengta pasaulinių gastrolių.

Patricija savo tėvų šeimoje buvo labai mylima ir lepinama pagrandukė. Ji, jauniausia iš septynių prancūzų kalnakasio Josepho Kaaso ir jo žmonos vokietės Irmgard vaikų, užaugo kalnakasių gyvenvietėje Stiring-Vendelio mieste: „Une minute à vol d'oiseau de Saarrebruck“. Patricija Kaas kartą taip apibūdino šį nedidelį atstumą iki vokiškojo Saarbriukeno – nuo ten iki Vokietijos kaip ranka paduoti. Įdomu tai, kad ankstyvoje vaikystėje Patricija nekalbėjo prancūziškai. Vokietijos pasienyje buvo kalbama „platt“ dialektu, kuris tapo jos gimtąja kalba. Tik sulaukusi šešerių metų ji pradėjo mokytis prancūzų kalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją