Šaltakraujiškai ir nesustabdomai kūdikius žudžiusi Christine išgirdo kalėjimo iki gyvos galvos nuosprendį, kurį dabar, būdama 60-ies, vis dar vykdo Floridos valstijoje, JAV.

Kaip gimsta monstrai

Nedideliame ir, atvirai kalbant, ne itin patraukliame Perry miestelyje, Floridoje, antrojoje XX amžiaus pusėje gyveno nepasiturinti šeima. Ko gero, atsižvelgiant į visas aplinkybes, šiais laikais tokias vadintume asocialiomis, tačiau anuomet miestelis daugiausiai ir buvo apgyvendintas panašaus plauko šeimomis.

65-erių Thomas ir vos 16-os sulaukusią Ann susilaukė jau antrosios dukros, vėliau pasauliui išgarsėsiančios Christine Falling vardu. Pora jau turėjo pirmagimę Carol. O dar vėliau motina pagimdė dar du berniukus.

Žemiau skurdo ribos gyvenanti šeima savo vaikams negalėjo užtikrinti nei pakankamos fizinės, nei emocinės paramos ir rūpesčio. Vaikai augo pusiau laukiniai, neprižiūrėti, tėvas buvo despotiškas. O Christine savame miestelyje buvo laikoma sutrikusios raidos. Mergaitė taip pat sirgo epilepsija. Dėl nepritekliaus ir vis mėtoma savo tėvų, ši daug laiko praleido vaikų namuose, o paskui – ir pas globėjus, kur gyvenimas, deja, nepagerėjo. Buvo kalbama, kada įtėviai galimai netgi prievartavo Christine, tiesa, tai niekada nebuvo įrodyta.

Vienas iš ankstyvųjų pavojaus ženklų buvo žiaurus dar mažos Christine elgesys su gyvūnais. Ši juos kankindavo, mėtydavo iš didelio aukščio. Turėjo ypatingą sadistinį polinkį kankinti bei žudyti kates. Ji teisinosi bandžiusi patikrinti, ar šios iš tiesų turi 9 gyvenimus, kaip kalbama folklore.

Nelaiminga ir problematiška mergina 14-os buvo ištekinta prieš savo norą. Tėvai jai į vyrus parinko 20-metį vaikiną ir tikėjosi atsikratę vienos burnos.

Deja, santuoka tvėrė 6 savaites. Prasidėjusi nemeile ir nenoru, pykčiais užgeso netrukusi nei poros mėnesių.

Mergina ir toliau kentė fizines bei psichologines problemas. Vėl ir vėl buvo guldoma į ligoninę. Per dvejus metus ten pateko bent 50 kartų. Gydytojai įtarė hipochondriją ir kažkokių išgydomų būklių rasti nesugebėjo.

Christine skundėsi prieš akis matomais raudonais taškais, nereguliariu ir neįprastu menstruaciniu kraujavimu, kentėjo haliucinacijas.

Žmogžudė

Iš šeimos finansinės pagalbos Christine tikėtis negalėjo. Vyro ji neturėjo. Mergina ėmė uždarbiauti prižiūrėdama kaimynų ir pažįstamų žmonių vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją