„Jokių amžiaus ar išvaizdos reikalavimų moterims, ar jų veidams nebuvo ir negalėjo būti, nes tai yra odė moters veidui, meilės jam manifestas. Moteris yra mūsų turtas ir jos ramybė, savo išvaizdos priėmimas yra labai svarbi bei prasminga misija. Tai ypač svarbu, kai iš visų pusių esame verčiami būti amžinai jaunais ir gražiais pagal kažkieno sugalvotą standartą“ – sako šio projekto organizatorė Viktorija Baltramiejūnienė.

„Laimingas, mylimas, pasitikintis savimi, nuoširdus ir laisvas, nebijantis savo emocijų veidas“ – tai yra šio socialinio fotoprojekto tikslas, kurį įamžino žinomas fotografas Benas Navanglauskas.

Fotosesija skirta Lietuvos 100-mečiui paminėti bei padrąsinti moteris pradėti mylėti savo veidą. Juk taip dažnai žmonės, ypač moterys, kankinasi visą gyvenimą dėl visuomenės spaudimo, kažkada išsakytos skaudžios frazės, dėl vidinio nepasitikėjimo savimi. Taip gali prabėgti visas gyvenimas, o ramybės žiūrint į veidrodį vis nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)