„Tiesiog tai yra kaina, kurią aš, kaip vyras, esu pasiryžęs sumokėti tam, kad merginoms nereiktų važinėti. Gyvenant Vilniuje vairuoja ir važinėja visi. Ir visi tą laiką gaišta. Tai aš galvoju, kad tada man geriau truputėlį daugiau pakentėti, bet joms bus lengviau. Ypač Adrianai augti“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja pašnekovas ir pirmą kartą sutinka viešai parodyti savo naują pirkinį – seną didžiulį namą prie Palūšės miškų.

Andrius Pauliukevičius įsigijo namą Palūšėje.

Mokykla, muzikos mokykla, baseinas ir kitos veiklos vaikams pasiekiami vos per kelias minutes pėsčiomis. Šitai, neabejoja Andrius, labiausiai ir vilioja šeimas didmiesčius iškeisti į mažesnius miestelius. O jei dar ir seneliai šalia...

„Čia tikrai nėra daug kartų pigiau nei Vilniuje, tikrai nėra. Vis tiek tai yra kurortinį statusą turinti vieta, tai pirkdamas ar įsirengdamas namus nesutaupai.

Andrius Pauliukevičius su žmona Ilka ir dukra.

Bet kalbant apie ilgalaikę perspektyvą, apie kasdienybę, jau sutaupai. Jei gyveni Vilniaus senamiestyje, tu nori savaitgalį būti kažkur gamtoje. Ir kiekvieną kartą kažką reikia nuomotis. Jei nori gražiai gyventi, bus brangu. Jei bus pigu, tada gali netenkinti kokybė.

Žiemomis mes vis tiek važiuosime į Afriką pas Ilkos šeimą. Tačiau vasarą mums nereikės nuomotis namelio prie ežero – mes gyvensime šalia ežerų“, – laidoje mąsto žinomas vyras.

O kiek kainuoja namas Palūšėje, kuri yra žinomas kurorto statusą turintis miestelis?

Andriaus Pauliukevičiaus namas Palūšėje.

„Namas kainavo mažiau negu butas Vilniuje, tas tiesa, bet jį reikės renovuoti ir įrengti. Žinoma, bus 30 proc. brangiau, negu iš pradžių galvojai. Tai galutinis rezultatas vis tiek išeis tokia pati arba labai panaši kaina, kaip namo Vilniuje“, – neabejoja Andrius.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.