Tačiau žinomas vyras saugosi smalsių gerbėjus – parodžius tokį įspūdingą vaizdą, vienu ypu būtų galima suprasti, kur tiksliai jis gyvena. Todėl geriau apžiūrėkime čia esančius meno kūrinius – Artūras neabejoja, tai puiki investicija, su metais šių kūrinių kainos tik kils.

„Tai viengungio butas, – sako šeimininkas. – Na, gal dar dviese išsitektume, bet gausėjant šeimai norėsiu didesnių namų“.

Prieš tris su puse metų jis išsiskyrė su savo žmona, taip pat garsia nuomonės formuotoja Ieva Swan. Skyrybos buvo garsios ir kupinos nesutarimų, buvę sutuoktiniai viešai svaidėsi kaltinimais ir dar ilgai varstė teismų duris. Šiandien Artūras neslepia – šis laikas jam buvo išties sunkus.

„Turbūt didžiausia klaida galvoti, kad mums norisi iš karto kažko kito. Ir tada bandai pakeisti vieną kita, kad nebūti vienam. Tai ir aš palaksčiau truputį, to irgi reikia“, – sako pašnekovas.

Penkeriais metais jaunesnė kaimynė, dirbanti didelėje organizacijoje ir neturinti nieko bendra su pramogų pasauliu, o socialiniais tinklais apskritai nesinaudojant – tai viskas, ką Artūras gali ir nori papasakoti apie naują meilę.

„Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Mūsų santykiai vystosi labai palaipsniui ir aš įsitikinęs – tai teisingiausias kelias ilgalaikei draugystei“, – sako pašnekovas.

Artūras Lebedenko-Swan papasakojo, kaip gyvena šiandien

Artūras pajuokauja, kai jis dar mokyklos laikais pradėjo kviesti merginas į pirmuosius savo pasimatymus, nebuvo nei socialinių tinklų, nei pažinčių programėlių. Tad atsigavus po skyrybų, buvo labai naudinga prisiminti senus įgūdžius ir į akį kritusią merginą užkalbinti tiesiog gatvėje.

Dabar Artūras sako mieliau vakarą leidžiantis laikydamas mylimąją glėbyje nei eidamas į dar vieną žvaigždžių vakarėlį. Pora kartu dar negyvena, tačiau didžiąją dalį laisvo laiko leidžia kartu.

Beje, žinomas vyras sako po skyrybų labai stipriai pasikeitęs – tapo ramesnis, empatiškesnis ir nebe toks kategoriškas bei reiklus sau ir aplinkiniams.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją