„Dabar truputėlį keičiasi tam tikras pramogų pasaulio paveikslas, bet televizijoje aš manau tas status quo yra išlikęs. Tad pagal tai, kiek mes apskritai gaminame dabar produkcijos bendrai sudėjus, tai be jokios abejonės – taip“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažįsta pašnekovas.

„Kol jūs lojat, karavanas toliau važiuoja. Jei pykstant ant senesnės kartos kūrėjų, parodykit, kad mokat geriau“, – apie jaunąją humoristų kartą sako Arūnas.

Arūnas neslepia jau investavęs tiek, kad galėtų sau leisti ir išvis nedirbti. Tačiau dirba daug, o štai prabangos pora visiškai nesureikšmina.

Inga ir Arūnas Valinskai

„Man nereikia nusipirkti „Mercedes“, „Bentley“ ar „Jaguar“, kad patvirtinčiau savo statusą, nes su „Kia“ – ne lygis. Mes patys esam statusas. Ir man nusispjaut, jei visi galvoja, kad Valinskams su „Kia“ važinėt ne lygis. Tai jums ne lygis būti tiems, kurie savo statusą užtikrina gerais laikrodžiais arba automobiliais“, – sako Arūnas.

Gal dabar tai nuskambėtų ir labai nešiuolaikiškai, tačiau Inga sako besidžiaugianti, kad Arūnas iš tų, kuris laiko vyro pareiga išlaikyti šeimą.

„Man šitas dalykas – neatsilikti nuo vyro, visiškai nėra svarbus. Taip, man patinka užsidirbti ir pačiai, bet konkuruoti su vyru šitoje srityje nematau jokios prasmės.

Inga ir Arūnas Valinskai

Man tai labai gražu, kai vyras rūpinasi. Galų gale tai vienas iš jo pasitikėjimo savimi motyvų. Kad jis yra finansine prasme svarbiausias šeimoje, aš čia nematau jokio blogio ir nesijaučiu nei silpnesnė, nei mažiau protinga“, – sako pašnekovė.

„Aš visada maniau, sakiau, dariau ir darysiu, kad moteris yra geriausia vyro investicija. Ar tu jai padedi užlipti ant scenos, ar kažką kita.

Inga ir Arūnas Valinskai

Tu tiesiog džiaugiesi jos sėkme ir gali didžiuotis moterimi, su kuria tu gyveni. Bet jeigu tu bijai, kad kažkas nuo scenos iš tavęs ją nugvelbs arba pažiūrės į jos gražias kojas, tegul žiūri, gražu. Aš pats pradėjau, pavyzdžiui, nuo jos kojų“, – sako Arūnas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.