„Tapti mama, kai tau per 40, labai smagu. Tiesa, pavargsti greičiau, jėgų turi mažiau, tačiau lengviau pažinti ir susikalbėti su savo vaikais“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako ji.

Pilnatvė – taip visiškai trumpai jausmus turint gausią šeimą apibūdina Rūta.

„Mes niekada neskaičiavome, nematavome gausios šeimos pliusų ir minusų, tiesiog leidome gyvenimui tekėti sava vaga“, – sako pašnekovė.

Trys vaikai dviem užimtiems žmonėms šiais laikais – tikrai nemenkas iššūkis. Kai dabar dalis visuomenės apskritai vaikų nebenori, o gausios šeimos idėją lengvai išmaino į laisvesnį gyvenimą ir laiką sau.

Rūta Mackevičiūtė

„Taip jau yra mamų gyvenimuose – kartais prisitaikymas prie namiškių tampa sklandžiausiu būdu gyventi savo pačios gyvenimą“, – neabejoja Rūta, meistriškai žongliruojanti tarp savo kūrybos, verslo ir trijų atžalų priežiūros.

O maži vaikai Rūtos tempo neprilėtina – jei reikia keliauti į Italiją audinių naujai kolekcijai, ji su Eduardu ir kūdikiu sėda į prabangią sportinę mašiną ir drąsiai keliauja per pusę Europos.

Rūta Mackevičiūtė

Kaip suderinti gausią šeimą, verslą ir pramogų pasaulio vakarėlius?

Rūta tai moka puikiai. Tačiau žvaigždžių renginiuose ji išsiskiria santūrumu.

„Nemėgstu skandalų ir nei dėl didesnio populiarumo socialiniuose tinkluose, nei dėl verslo sėkmės neketinu jų kurti.

Žinau, kad jei garsiau parėkčiau, jeigu dar nusikeikčiau, sulaukčiau tikrai daugiau dėmesio. Bet tiesiog aš nenoriu šito šleifo neštis kartu su savimi“, – sako Rūta.

Rūta Mackevičiūtė

Rūta nesutinka su sena mados pasaulyje išsakyta mintimi, kad lietuviai rengiasi ir atrodo kaip pilki cepelinai. Per daugiau nei tris nepriklausomybės dešimtmečius lietuviai tapo išties stilingi.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.