Rūta neslepia – jau prieš šią pažintį ji yra girdėjusi apie tokią skaičių magiją – penkeriais metais jaunesnis arba vyresnis vyras – idealu.

„Atsimenu – kai mes susipažinome, iškart prisiminiau apie šią skaičių magiją. Kuri iš tikrųjų, na bent kol kas, veikia“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Rūta šiandien labai džiaugiasi, kad jos pora tapo ne, pavyzdžiui, 15 metų vyresnis turtingas verslininkas, nors apie tokią porą galbūt svajoja ne viena mergina.

„Džiaugiuosi, kad mūsų gyvenime buvo taip – mes susipažinome, verslo idėją kartu subrandinome ir tada abu kartu ėjome į tą tikslą. Nes tas augimas kartu mus padarė abu lygius ir stiprius kaip partnerius.

Rūta Mackevičiūtė

Mes dabar esame labai aiškiai pasiskirstę, kas už kokią sritį yra atsakingas. Ir kas

mus, netgi kaip porą, ganėtinai stipriai sieja – aš žinau, kad jeigu jį prarasiu, tai sugrius ne tik visa didelė šeima. Ir verslas griūna, ir viskas. Dėl kiekvieno pykčio negali taip trenkti tomis durimis, laisvai išeiti.

Todėl mes durimis iš principo netrankome. Aišku, yra buvę visko. Bet jau kad

pradėtumėme dalintis tuos šaukštus su šakutėm, tai tokio dalyko kol kas nebuvo“, – laidoje pasakoja žinoma moteris.

Rūta Mackevičiūtė

Rūta su vyru kartu vienas kitą palaiko ne tik darbe ir buityje. O ir puoselėjant nepriekaištingą išvaizdą. Ji neslepia – vyras jos išvaizdai labai reiklus.

Ir šiai dizainerei tikrai netinka posakis batsiuvys be batų. Už Rūtos įspūdingą kolekciją rankinių ir apie 100 porų batelių galima būtų ir butą įsigyti ar bent jau prašmatnų automobilį.

O mados pasaulis, pasak dizainerės, dabar išgyvena visišką laisvę. Madingi kardinaliai skirtingi dalykai, arba tiksliau, beveik nebeliko nieko, kas būtų nemadinga.

Rūta Mackevičiūtė

Vienintelė, sako Rūta, aiški tendencija mados pasaulyje – tvarumas ir ilgaamžiškumas. Žinomo prekės ženklo įkūrėja siūlo nepirkti kiekvieną sezoną naujų drabužių, o įsigyti tik tokius, kurie tarnaus ilgai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.