„Nenorėjau nei valgyti, nei praustis. Neliko nei pinigų, nei draugų. Ir dar karantino pradžioje pats vyras atjungė vandenį visiškai“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako aktorė.

Teatro legenda buvo priversta skaičiuoti centus, o pastaruosius metus tekdavo eiti miegoti tuščiu skrandžiu – ji net neturėjo už ką nusipirkti pavalgyti.

„Absoliučiai, absoliučiai. Ir dar karantino pradžioje pats vyras atjungė vandenį, kada reikėjo plauti rankas. Gyvenau karo sąlygomis kokį mėnesį“, – teigia žinoma moteris.

Aurelijai 51-eri, ir šiuo metu ji prisipažįsta neturinti ne tik mylimo žmogaus šalia, vaikų, bet ir darbo.

„O dabar meldžiu Dievo, kad priimtų mane atgal į teatrą, nes be jo savo gyvenimo nematau. Aš seniai supratau, kad esu gimusi teatrui“, – sako Aurelija, beveik trejus metus savo noru nevaidinusi spektakliuose.

Aurelija parodo didžiulį šūsnį žurnalų – įspūdinga blondinė itin dažnai buvo kviečiama pasidalinti savo grožio ir jaunystės paslaptimis, o ir žvaigždžių vakarėliuose savo žavesiu nenusileisdavo turtingiausioms ir garsiausioms šalies damoms. Ir jei kas tuomet būtų žinojęs, kad teatro legenda rengiasi padėvėtų drabužių parduotuvėse, ir už penkis eurus pasipuošusi sugeba išdidžiai ant raudonojo kilimo pozuoti fotografams.

Ant Aurelijos komodos sustatyti svarbiausi teatro apdovanojimai, kurie klausant Aurelijos pasakojimo apie tai, kad ji pastaruoju metu nebeturėjo už ką nusipirkti maisto, atrodo kiek ironiškai.

O kur dar nuolatinės žinomai moteriai tenkančios apkalbos – Aurelija visko apie save yra girdėjusi: „Kokia aš esu pasileidusi. Kaip sugebėti šitaip nusivažiuoti, kad likčiau be euro, visiškai gatvėje beveik“, – sako aktorė, ir kviečia į savo išskirtinius namus Užupyje.

„Jaučiuosi labai vieniša, bet aš visada buvau katinas, kuris vaikšto vienas. Arba balta varna, kuri niekada nesistengė pritapti visuomenėje“, – šiandien sako legendinė aktorė.

Ar šiandien aktorė gailisi, kad taip ir nesusilaukė vaikų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)