Didesnę dalį gyvenimo 35-erių Monika šiuo metu leidžia Dubajuje. Tačiau Lietuvoje vis tiek įsigijo savo namus.

„Kai aš pirkau šiuos namus, net neplanavau važiuoti į Dubajų, ir tada netgi dar buvau santuokoje“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Monika ir patikina Dubajuje uždirbanti gerokai daugiau nei tėvynėje.

„Iš instagramo tikrai būdavo ir 60 tūkstančių eurų per mėnesį, tikrai būdavo. Realiai viską, ko tiktai norėjau, ir šituos namus nusipirkau būtent iš instagramo“, – teigia ji.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

Tiesa, patikina – iškart matyti, kad čia trūksta vyriškos rankos. Monika išsiskyrė su savo vaikų tėvu Eriku Rachinšteinu.

Monika sako bandžiusi kurti namų jaukumą. „Bet man tiesiog nepavyko“, – sako pašnekovė. Šiuo metu ji kreipėsi į psichologus pagalbos, kad geriau save suprastų.

O po skyrybų gyventi skirtingose šalyse yra itin sudėtinga. Reikia dėti milžiniškas pastangas ir pamiršti visus nesutarimus, kad vaikai matytų abu tėvus. Todėl turėti Lietuvoje nuosavus namus – labai pravartu.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

Ir vis dėlto, Monika sako save laikanti labai prastu pavyzdžiu, kaip derinti šeimą ir karjerą, ir savo gyvenimo jokiu būdu nevadina siekiamybe.

Pašnekovė džiaugiasi, kad jos finansinė padėtis po skyrybų nepablogėjo – juk būtent dėl to neretai nerimauja moterys.

Moteris neabejoja – kai tave socialiniuose tinkluose seka tūkstančiai, negali meluoti. Juk visada atsiras vienas kitas, kuris tave demaskuos.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

Monika sako, kad socialiniai tinklai puikiai atspindi visos visuomenės tendencijas. „Pastebiu, kad, pavyzdžiui, vyrai vis daugiau ima skirti dėmesio išvaizdai, o moterys – atvirkščiai“, – sako ji. Tačiau Monika neseniai drąsiai paviešino itin atvirą nuotrauką su apnuoginta krūtine ir prisipažino prieš kelias dienas jau antrą kartą pasiryžusi krūtinės didinimo operacijai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.