Prieš tris mėnesius Monika išsiskyrė su savo dukros ir sūnaus tėvu Eriku Rachinšteinu. Jo pavardė žiniasklaidoje mirga jau seniai. Monikos dabar jau buvęs uošvis, Sergejus Rachinšteinas – nuteistas ir vadintas aferų meistru. O apie vyrą taip pat žiniasklaidoje nerasi nieko pozityvaus.

Šiandien Monika sako jau galinti įvardyti tikrąsias savo skyrybų priežastis. Sau ji prisiima nemažai kaltės.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

„Tačiau jeigu vienas jautiesi geriau nei kartu, negi tai nėra ženklas, kad skyrybos buvo teisingas žingsnis?“ – klausia pašnekovė.

Moteris sako, kad blogiausia jai buvo keletą pastarųjų metų gyventi neapsisprendus – tai planuoji išsikraustyti, tai vėl taikaisi – toks neapibrėžtumas pats sunkiausias.

„Prie tokių moterų kaip aš vyrai jaučiasi nejaukiai. Norime to ar ne, moters pareiga kurti švelnumo ir ramybės aurą namuose. Aš to niekada nemokėjau“, – mano Monika.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

Du savaitgaliai per mėnesį tėčio su vaikais – toks buvo žinomos moters ir vaikų tėčio susitarimas, tačiau kai tėvai sutaria, visi formalumai patraukiami į šalį. Moteris džiaugiasi, kad jos vaikai – pasaulio piliečiai, kurie jau dabar puikiai kalba angliškai, mokosi kinų ir ispanų kalbų.

Monika šiuo metu turi priimti išties nelengvą sprendimą – jos dukra pradeda lankyti pirmą klasę Lietuvoje, o ji pati kelia sparnus į Dubajų.

„Jeigu moteris priklausoma nuo vyro finansiškai, ją labai lengva valdyti. Niekada sau neleidau atsidurti tokioje situacijoje“, – sako pašnekovė.

Monika Sesickaitė-Rachinštein

M. Rachinštein prieš keletą metų išgarsėjo kaip socialinių tinklų bei marketingo specialistė, ne tik padedanti kitiems tapti žvaigždėmis, tačiau ir nevengianti pakritikuoti ryškiausių personų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.