Pavyzdžiui, pirmadienius skiria renginių dekoravimui, todėl jos namuose pilna įspūdingų rankomis gamintų švenčių dekoracijų. Antradienius skiria savo naujam verslui, kuris netrukus išvys dienos šviesą – įvaizdžio studijai „Old new“, ir domisi tvaria mada bei ruošiasi skatinti lietuvius ne pirkti naujus drabužius, o senus prikelti naujam gyvenimui. Trečiadieniai gali būti skirti filmavimuisi reklamoms, ketvirtadieniai – socialiniams tinklams, o penktadieniai – dukroms – ketverių Lėjai ir dvejų Otilijai.

„Nėra taip, kad turiu begales užsakymų, nes esu populiari. Nes aš nedirbu už centus, man gaila mano laiko, aš žinau, kiek investicijų tai kainuoja, ir bendroje sumoje mano paslauga nėra pigi“, – sako Julija.

Julija nekuria itin švelnios ar perdėtai saldžios mamytės įvaizdžio. Ji nebijo viešumoje tiesiai šviesiai sakyti, ką galvoja, ir sako esanti visiškai abejinga nepažįstamų žmonių nuomonei.

Tai ar galima pragyventi iš savo žinomumo?

„Taip. Šiuo metu influencerės gyvenimas yra visiškai visos mano pajamos, – sako Julija. – Lietuvoje, man atrodo, bet kas gali išgarsėti. Tai yra mažas kaimas. Jeigu tu darai, ką iš tikrųjų myli ir mėgsti, tai aš manau, kad čia ir yra tavo sėkmės paslaptis. Konkrečiai siek savo tikslo. Nesiblaškydamas, be baimių, negalvodamas, pavyks ar nepavyks, tiesiog jei išjautei, kad tai tavo, tu bet kuriuo atveju būsi populiarus vieną dieną.“

Ne veltui sakoma, kad būti socialinių tinklų žvaigžde – irgi darbas. Turi kas dieną ir ne po kartą pasidalinti asmeninio gyvenimo detalėmis. Nuomonės formuotojai pagal populiariumą ir aktyvumą socialiniuose tinkluose vertinami tam tikrais koeficientais, į kuriuos atsižvelgia reklamos užsakovai, ir jei tik leisi sau atsipalaiduoti, tavo vietą greitai užims kitas. Julija neslepia, jai nėra lengva tokią veiklą derinti su šeima.

Moteris sako visada norėjusi gražiai atrodyti, tačiau augant vaikų namuose sąlygos puoštis buvo labai ribotos. Todėl Julija sako išmokusi vos už kelis eurus apsirengti taip, kad atrodytų netgi prabangiai. Žinoma moteris dabar kuria naują tvarios mados verslą, ir bandys senus drabužius prikelti naujam gyvenimui.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)