Uždaroje gyvenvietėje Vilniaus pakrašty Stano gyvena jau 15 metų. Neslepia visiškai įsimylėjęs užmiesčio ramybę ir neįsivaizduoja, kaip galėtų auginti savo tris atžalas miesto centre. Štai į trečią klasę eisiantis Adomas neišlipa iš vandens, jau paauglys Ričardas turi savų reikalų, o mažiausioji Joana drąsiai skrieja dviračiu pas drauges.

Prieš keletą mėnesių paskelbęs apie skyrybas, dainininkas tikrai neliko vienas. Jo namuose – visada pilna veiksmo ir emocijų. Trys vaikai, jų draugai, didelis šuo ir ne ką mažesnis katinas. „Jei paklaustumėte, kas man yra tobulos atostogos, tai jos būtų mano namuose“, – išskirtiniame interviu laidai „Kasdienybės herojai“ pasakoja dainininkas, aprodydamas savo naują įspūdingos architektūros namą, kuriame lubų aukštis siekia net 8 metrus, iš visų kambarių atsiveria įspūdingi gamtos vaizdai, o geltonas neįprastas stogas matyti net iš tolo.

Stanislavas Stavickis-Stano su dama

„Iš tikrųjų visi sprendimai tuo metu atrodė visiškai beprasmiški, beviltiški. Kam reikia daryti aštuonių metrų lubas? Dėl ko reikia kabinti tokį didžiulį šviestuvą? Tačiau viskas su laiku pasiteisino. Ir didžiuliai langai, ir aukštos lubos, ir visiškai baltos sienos – dabar jas nuspalvina kylanti ar besileidžianti saulė“, – aprodydamas įspūdingus namus laidoje pasakoja žinomas vyras.

Stano beveik metus gyveno vienas su atžalomis. Kai reikia rūpintis trimis vaikais ir intensyviai dirbti, nelabai yra kada liūdėti – patikina jis. O naujų santykių sako neieškojęs, bei taip, savo gerbėjų nelaimei, taip ir nespėjo pavaikščioti į pasimatymus.

„Aš pasakysiu taip – kai išsiskyriau, man nuo minties, kad reikės eiti į pasimatymus, kažką čia vėl daryti, puoštis, toks liūdesėlis apimdavo. Tai ne man. Man stabilumas, aiškumas ir kitas santykių etapas patinka kur kas labiau“, – patikina Stanislavas.

Stanislavas Stavickis-Stano

Stano prisipažįsta šiuo metu esantis išties įsimylėjęs. Jis jau kurį laiką puoselėja naujus santykius, kuriuos vadina stebuklu ir Dievo dovana.

„Meilė, kai tau per keturiasdešimt, yra visai kitokia. Dabar aš puikiai suprantu, kad kiekvieną dieną žmogus turi teisę atsistoti ir išeiti. O tai reiškia, kad kiekvieną dieną žmogus pasirenka būti su manimi, vėl iš naujo kiekvieną dieną padaro šitą apsisprendimą. Ir tai yra nuostabu“, – pasakoja pašnekovas.

Tai ar išgirsime apie trečiąsias Stano vestuves?

„Aš nematau jokių problemų. Na kaip galima gyventi su žmogum ir neplanuoti su juo ateities? – retoriškai klausia jis ir priduria – ateiti į gausią šeimą jo mylimajai išties nebuvo lengva. – Tai iš tikrųjų labai sudėtinga. Aš jai padedu, bet ir mano draugė atėjo su mergaite. Jos mergaitė yra Joanos bendraamžė, tik savaitės skirtumas.“

O kaip Stano išgyveno skyrybas?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.