Inga patikina – jų vasara tarp namų ir Nidos kurorto, buvo tiesiog nuostabi. „Turint tokią sanatoriją namuose būtų tiesiog nuodėmė keliauti į svečius kraštus“, – žvelgdama į didžiulį išpuoselėtą sklypą laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Inga.

O Kipre esančius poros namus jie pasilieka šaltesniems orams – kaip tik po interviu Inga dešimčiai dienų viena išskrido ten. Pora patikina mėgstantys būti bei ilsėtis ir atskirai. „Didelė asmeninė erdvė ir laisvė – tai yra mūsų ilgos santuokos paslaptis“, – tikina jie.

Inga ir Arūnas Valinskai

Arūnas ir Inga prisipažįsta tapę tikrais namisėdomis – nors veiklos bei darbų per akis, tačiau jei tik įmanoma, jie kur kas mieliau sėdasi prie kompiuterio kiemo pušų apsuptyje, nei stovi spūstyse pakeliui į miesto centrą.

O susipažino Valinskai prieš 40 metų ir šiemet švenčia savo 37 metų santuokos sukaktį.

„Jokių garantijų šeimoje nėra. Nesvarbu, žmonės kartu pragyvena metus ar trisdešimt“, – sako Inga bei neslepia – ir jie patys ne kartą yra krovęsi lagaminus.

Inga ir Arūnas Valinskai

Inga neslepia niekada netroškusi nei populiarumo, nei kažkokios ypatingos karjeros. Profesinis kelias klostėsi labai pamažu, nors iki šiol jai prikišama, kad tai įtakingo vyro dėka ji yra scenoje.

Inga ne kartą žiniasklaidoje yra minėjusi, kad dėl jos dainininkės, o dabar jau ir aktorės karjeros daugiausia nuopelnų taip pat tenka Arūnui, kuris gan uždarą ir dėmesio nemėgstančią žmoną įkalbėjo pradėti dainuoti.

Moteris neslepia – įvairiausios dietos ir pastangos dėl grožio – jos nuolatiniai gyvenimo palydovai. Tačiau ir Arūnas patikina, kad kadaise buvo dešimtį kilogramų priaugęs, kurių teko atsikratyti mažinant porcijas.

Inga Valinskienė

„Labai gerai prisimenu tą dieną, kai pirmą kartą užlipau ant scenos. Ir kol kas nejaučiu, kad turėčiau nuo jos nulipti“, – sako Arūnas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.