Netrukus 41-ąjį gimtadienį švęsianti Kristina tik dabar atrodo tokia lengvabūdė daili moteris. Tačiau laidoje „Kasdienybės herojai“ ji prisipažino, kad tas beatodairiškas pinigų siekis, ko gero, atėjo iš labai sunkių patirčių. Kristina vos devyniolikos susilaukė sūnaus. Teisės studijos, kūdikis ant rankų ir darbas Alytaus pataisos namuose – tokią savo jaunystę alytiškė prisimena kaip didžiausią košmarą.

Dirbdama Alytaus pataisos namuose Kristina sunkiai vertėsi, tad per atostogas keliaudavo į Škotijos braškių fermą papildomai užsidirbti. Galiausiai nusprendė išvykti ilgesniam laikui. Tačiau šiandien su didžiausiu skausmu prisimena, kad sūnaus buvęs vyras ir jo tėvai išsivežti jai neleido. Ir taip mama bei vaikas pradėjo gyventi toli vienas nuo kito.

Kristina Meseguer

Kristina jaučia nuoskaudą iki šiol, kad būdama iš paprastesnės šeimos ir neturėdama pakankamai pinigų, kaip pati teigia, nukentėjo per skyrybas, o kai sūnui suėjo dvylika, net nebegalėjo jo auginti. Po šios patirties, sako ji, pinigų ir gero gyvenimo siekis tik dar labiau sustiprėjo. Moteris iš Škotijos persikraustė į Barseloną ir čia įsidarbino nebe žemės ūkyje, o grožio klinikoje.

O netrukus šiame mieste per pažinčių programėlę rado savo vyrą, 19 metų vyresnį verslininką Enrique.

Kristina Meseguer

„Jis jau prieš vestuves parašė testamentą. Ir viskas yra padalinta į tris dalis – man ir jo abiems vaikams. Bet man nekiltų niekada mintis nebedirbti ir būti vyro išlaikomai“, – sako ji.

„Kuo jis sužavėjo? Na, žinoma, tuo, kad yra verslininkas, turintis gyvenime tikslą, žinantis, ko nori, su gyvenimo patirtimi. Kadangi aš pati esu dirbanti ir gerai uždirbanti, man patiko, kad jis atsakingas, rūpestingas, pasiturintis.

Gyvendama Barselonoje aš dirbau su grožio procedūromis. Ir uždirbdavau per mėnesį 10–15 tūkst. eurų. Tai man tikrai nereikia kažkokio vargšo, kurį dar reikėtų tempti paskui save kaip lagaminą be rankenos.

Kristina Meseguer

Žinoma, kad man reikia vyro stipresnio už mane. Tiesą sakant, paskutinis mano vaikinas buvo toks, už kurį aš daugiau uždirbau. Man tai nepatiko, galbūt ir jam nepatiko“, – sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.