Šių metų pradžioje žinomas dainininkas Donatas Montvydas savo socialinių tinklų paskyroje patvirtino jau kurį laiką sklandžiusius gandus, kad jis ir Veronika skiriasi. Pora kartu gyveno daugiau nei dešimt metų ir buvo laikyta išties viena tvirčiausių pramogų pasaulio porų.

Tačiau pasklidus gandams dėl jų skyrybų Donatas netgi buvo priverstas viešai teisintis dėl savo lytinės orientacijos – patikinti, kad nėra homoseksualus, ir paneigti kalbas, kad jų šeima iširo dėl to.

Veronika Montvydienė

Paklausta, kaip gi jos gyvenimas pasikeitė pradėjus gyventi vienai su vaikais, Veronika nustebintų ne vieną.

„Nelabai kas pasikeitė, tiesą pasakius. Nežinau, techniškai tai niekaip nepasikeitė. Psichologiškai irgi. Kad ir kaip keistai beskambėtų, bet nepasikeitė. Gal aš turiu daugiau laisvo laiko tiesiog, nes vaikai būna ne tik su manim. Faktas, kad taip ir turi būti, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris ir neslepia – ir anksčiau ji daug laiko praleisdavo viena su vaikais. – Tai taip, žinoma. Aš esu pakankamai savarankiška, niekada nebuvau labai priklausoma nei nuo antros pusės, nei nuo kažko kito.“

Veronika Montvydienė

Dar prieš gerus metus Veronika žiniasklaidai pasakojo, kaip jai sekėsi prisijungti prie Donato komandos. Tuomet Veronika džiaugėsi ne tik darbu kartu su artimu žmogumi, bet ir savo patirtimi organizuojant koncertus.

„Ne, dabar Donato komandoje aš nedirbu. Nors tikrai dabar turiu daug patirties organizuojant koncertus, dirbant su atlikėjais, su renginiais, bet kol kas šitą sritį palikau ateičiai“, – patikina moteris.

Veronika Montvydienė

Prieš ištekėdama Veronika buvo sėkminga šokėja ir dalyvavo pasirodymuose su žinomais atlikėjais. Tiesa, ji paatvirauja, kad net ir geriausi šokėjai Lietuvoje uždirba mažai, o didžioji dalis turi dirbti ir kitus darbus.

Socialiniuose tinkluose Veronika su vaikais – dešimties Adele ir septynerių Kajumi atrodo tarsi geriausi draugai – tik šoka ir linksminasi kartu, tačiau žinoma moteris nebijo ir parodyti tų smagių vaizdo įrašų užkulisių – tai primena greičiau jau visai intensyvų darbą, nei lengvą pramogėlę.

Veronika Montvydienė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.