„Niekas niekaip iš naujo neprasideda. Juk žmogus gyvena savo gyvenimą, ir tas gyvenimas yra vienas. Ir tu kiekvieną kartą gyvendamas pasitikrini, ar tame taške, kur randiesi, esi laimingas. Ar nori pokyčio, ar nenori, ir toliau priiminėji savo sprendimus. Sava valia. Ir toliau dėlioji tą savo gyvenimo kelią.

Tada nebelieka to tokio negatyvo – tu neturi ko kaltinti, neturi ant ko kabinti kažkokių atsakomybių už savo likimą, pasirinkimus. Niekas tavęs nenuskriaudė. Niekas tavęs nieko neprivertė ir kada tu dėlioji taip savo gyvenimo kelią, supranti, kad viskas yra tavo pasirinkimas, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė ir neslepia – taip, pokytį daryti visada sunku. – Tai sunku, bet pokyčio nedarymas tai irgi yra tavo pasirinkimas. Faktas, kad yra sunku.“

Veronika Montvydienė

Parke vaikštinėjančią 39-erių moterį nesunkiai galėtum sumaišyti su paaugle – Veronikai bėgant metams puikiai pavyksta išlaikyti tobulą figūrą. Tačiau ji patikina – tai itin sunkaus darbo ir griežtos disciplinos rezultatas.

Moteris įsitikinusi, kad kai žmogus pats sau patinka bei spinduliuoja laimę į išorę, tada jis atrodo gražus ir kitiems.

Veronika niekada negaili laiko sportui ir kone kasdien žaidžia padelį. Taip pat jos rutinoje – knygos, meditacija, domėjimasis psichologija.

Veronika Montvydienė

Ir nors Veronika viešumoje ar duodama interviu kai kada ir atrodo gana griežta bei kategoriška, ji pati sako seniai supratusi, kad kuo ji labiau atsipalaidavusi, tuo ramesni ir aplinkiniai.

Šiuolaikinės moterys dažnai kelia klausimą – ar tikrai gimus vaikams būtent moterys turi aukoti savo ambicijas. Veronika, regis, šių klausimų sau niekada nekėlė.

Veronika Montvydienė

Kantrybė, mokėjimas palaukti – šie epitetai su mažais vaikais nelabai siejasi. Tačiau būtent taip Montvydų vaikus apibūdina aplinkiniai. Ir tai dar vienas Veronikos darbo ir pastangų rezultatas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.