Justas sako iki šiol kaip įmanydamas vengęs žiniasklaidos dėmesio. Ir niekada nesitikėjo, kad vieną dieną priešais kameras laidai „Kasdienybės herojai“ sėsis papasakoti ne tik apie sėkmingą verslą, o ir apie beprotišką savo avantiūrą.

Beveik prieš pusmetį Justas kardinaliai pakeitė savo kasdienę rutiną dėl spontaniškai į galvą šovusios idėjos. Imti ir iškelti sau iššūkį – sudalyvauti profesionaliame bokso turnyre.

Sakytume, ar verslininkui taip gerai sekasi, kad tapo per nuobodu gyventi? Ne, Justas patikina, kad šie metai restoranų verslui tokie sunkūs, kad naujas tikslas tapo būdu, kaip jis sako, neišprotėti.

Justas Leščiukaitis

„Pavadinčiau tai vidiniu balsu. Šie metai mums versle vieni sunkiausių per 14 metų. Tai aš pasirinkau griebti už pirštinių, kad neišprotėčiau. Galbūt tai psichologinis pabėgimas, tačiau aš rekomenduočiau visiems pabandyti ir nueiti į bokso sporto salę. Tai tikrai turi tokią stiprią energinę galią“, – kalba pašnekovas.

Tačiau Justas sako toks drąsus esantis ne iš gero gyvenimo. Jam buvo vos šešeri, kai nuo vėžio mirė jo mama. „Likome 4 vyrai namie, be jokios meilės. Čia yra didelė mano vaikystės trauma, suformavusi jausmą, kad pats turi už save pastovėti. Jei būčiau užaugęs su mama, į ringą greičiausiai nelipčiau“, – sako Justas, boksuotis pradėjęs nuo šešiolikos. Vyras iki šiol pamena, kaip nedrąsu buvo vykti į pirmuosius čempionatus.

Justas Leščiukaitis

Tačiau greitai verslas prioritetų sąraše labai greitai išstūmė sportą. Juk reikėjo pasirūpinti žmona bei dviem vaikais. Ir tik šiemet, po daugelio nesportavimo metų, stebėdamas bokso varžybas, Justas pajuto, kad labai nori vėl pajusti jausmą ringe.

Jis neslepia – spontaniškai priėmus iššūkį dalyvauti profesionalioje bokso kovoje, jo dienos bėga pašėlusiu greičiu.

Justas Leščiukaitis

„Visą laiką jaučiu nuovargį šiokį tokį ir nuolatinį miego trūkumą. Tačiau kasdienė disciplina kaip versle, taip ir sporte yra pagrindinė sėkmės formulė, vienareikšmiškai“, – neabejoja vyras.

Dėl lapkritį vyksiančios kovos Justas kardinaliai pakeitė gyvenimo būdą. Vyras sportuodavo visada, tačiau dabar turi po dvi treniruotes per dieną, visiškai atsisakė alkoholio ir laikosi griežtos rutinos. Tiksliau, bent septynis mėnesius nusprendė skirti šiam vieninteliam iššūkiui.

Justas Leščiukaitis

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.