15
Kitas

Verslas

Antras konkurso etapas jau priartėjo prie finišo tiesiosios. Rugpjūčio 8 d. balsavimas bus sustabdytas, o rugpjūčio 10 d. paaiškės, kurios moterys šiemet pelnė Delfi „Metų Moterys 2022" titulą. Nugalėtojomis taps tos, kurios savo kategorijoje surinks daugiausiai skaitytojų ir komisijos balsų. Komisiją sudaro Delfi skilčių Šeima, Mokslas, Veidai ir Moterys atstovai bei Delfi vyr.redaktorė. 60 proc. rezultatų lems skaitytojai, o 40 proc. – komisija.

Kiekvienoje kategorijoje varžosi po tris žinomas Lietuvos moteris. Vienos jų gerokai lenkia kitas, bet dar ne viskas prarasta. Jūsų balsas gali greitai pakoreguoti rezultatus.

Kviečiame dar kartą susipažinti su finalininkėmis ir pabalsuoti už savo favoritę.

Super moteris

Beata Nicholson

Beata Nicholson jau daugelį metų iš eilės puikuojasi populiariausių nuomonės formuotojų penketuke. Ji yra ilgametė televizijos laidų vedėja, žurnalistė ir kulinarinių knygų autorė. Taip pat ji yra keturių vaikų mama.

Diana Nausėdienė

Pirmoji šalies ponia, Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos žmona. Diana Nausėdienė buvo Tarptautinės verslo mokyklos prie Vilniaus universiteto dėstytoja, yra tarptautinio protokolo žinovė, inžinierė-technologė. Augina dvi dukras.

Beata Tiškevič

Aktorė, buvusi laidų vedėja, platformos „Nebegėda“ įkūrėja, rašytoja, tinklalaidžių „Sultys” bei „Mudvi” vedėja. 2018 metais B. Tiškevič išleido savo pirmąją knygą – memuarus „Vyvenimas". Beata aktyviai dalyvauja visuomeniniame gyvenime ir drąsiai kalba apie ne visuomet patogias temas.

Balsuoti galite ČIA.

15
Kitas

Verslas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)