Kas tinka 20-30 metų merginoms?

Jaunoms merginoms tiks absoliučiai visų spalvų ir tekstūrų lūpų dažai, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru. Štai kodėl visos madingos makiažo tendencijos demonstruojamos ant jaunuolių veidų. Niuansų yra tik individualioje lūpų struktūroje. Pavyzdžiui, jei jūsų lūpos plonos, reikėtų vengti matinių tekstūrų ir tamsių lūpų dažų spalvų, nes jie vizualiai dar labiau suplonina lūpas, o satino tekstūros (geriausia – blizgesys) suteiks lūpoms reikiamos apimties. Nepamirškite, kad jauname amžiuje galite drąsiausiai eksperimentuoti su makiažu, nes tik taip suprasti, kas tinka jūsų išvaizdai.

Kas tink 30-40 metų moterims?

Sulaukus 30-ties, paieškos ir eksperimentai su spalva paprastai baigiasi: pirmenybę reikėtų teikti maloniai drėkinančioms tekstūroms. Blizgesys nyksta, pasirenkamos prabangios lūpų dažų spalvos (pavyzdžiui, raudonos ir bordo), įrėmintos nepriekaištingu kontūru. Natūralūs lūpų dažų atspalviai vis dar derinami su ryškiu akių makiažu, tačiau juose yra daugiau rožinio pigmento nei anksčiau.

Kas tinka 40-50 metų moterims?

Sulaukus 40-ties metų, daugiau dėmesio reikėtų skirti toms spalvoms, kuriose yra raudono pigmento, tai yra spalvos, kurios imituoja kraujo pliūpsnį į lūpas (visi raudonos, bordo ir rožinės spalvos atspalviai). Pamirškite „Nude“ ir oranžinius atspalvius. Matinės, blizgios tekstūros išlieka, tačiau blizgučių atsisakykite.

Kas tinka 50+ metų moterims?

Sulaukus 50-ties metų, šviesūs lūpų dažų atspalviai nebėra geras pasirinkimas. Grožio arsenale turėtų likti tik tos spalvos, kurios veidui suteikia jaunystės ir ryškumo: raudoni ir vyno pigmentai. Taip pat geriau pamiršti tamsius lūpų dažus ir matines tekstūras, nes lūpos padeda prarasti natūralų tūrį, o bet koks „tamsėjimas“ vizualiai pablogins situaciją.

Kokie lūpų dažų atspalviai jus sendina?

Jaunas merginas sendina tamsūs lūpų dažų atspalviai (bordo, vyšniniai, raudonai rudi), ypač matinės tekstūros ir aiškaus kontūro. Apskritai, griežtas kontūras, jei esate jauna, visada pridės mažiausiai 5-8 metus. Vienintelė šios taisyklės išimtis yra raudoni lūpų dažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)