Pasimatymų ekspertė Andi Lew patarė, į kokius pagrindinius dalykus reikia atkreipti dėmesį ir kokių svarbiausių taisyklių laikytis, kad internetinės pažintys būtų saugios ir sėkmingos.

Pasak A. Lew, nors pažintys internete vis greitėja, tačiau reikėtų šiek tiek atsipalaiduoti ir neskubinti įvykių.

Kalbėdama apie pažintis „Instagram“ ekspertė pažymi, kad šiais laikais nebėra nieko keisto parašyti kažkam privačią žinutę ir pasiūlyti susipažinti. Jei taip drąsiai elgtis nenorite, tuomet galite paspausti „širdelę“ ant kelių susižavėjimo objekto nuotraukų. „Svarbu, kad viena nuotrauka būtų nauja, o kita maždaug mėnesio senumo. Tokiu būdu parodysite, kad įdėjote pastangų ir peržiūrėjote to asmens anketą. Tai sukels jo ar jos susidomėjimą bei tikrai atkreips dėmesį“, – sako A. Lew.

Tiesa, ekspertė nepataria pernelyg įsijausti ir neperžengti trijų nuotraukų skaičiaus.

Esminiai A. Lew patarimai virtualioms pažintims

– Neatskleiskite vietos, kur gyvenate;
– Būkite atviri ir sąžiningi, ko ieškote;
– Pažinčių puslapiuose nepublikuokite nuotraukų, kuriose yra kitų žmonių, nebent jie su tuo sutinka;
– Nedėkite daugiau nei vienos asmenukės. Verčiau naudokite nuotraukas, kuriose veikiate tai, ką mėgstate ar ką nors smagaus;
– Prieš pradėdami bendrauti, išsiaiškinkite, kaip, esant reikalui, galėsite užblokuoti netinkamai besielgiantį asmenį;
– Patikrinkite ar patikantis asmuo yra tikras ir neapsimetinėja, kuo nors kitu, paprašant jo ar jos soc. tinklų anketos;
– Prieš susitikdami pasikalbėkite telefonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)