Sočius ir gražiai atrodančius dešrainius pagaminti paprasta.
Reikės:
Apie 500 g „Norfa” mėsinės Šviežių kaimiškų dešrelių,
2 dešrainių bandelių,
100 g traškių gruzdintų svogūnų,
kečupo,
10 g kario miltelių,
mėlynojo kopūsto,
200 g majonezo,
10 g laiškinio svogūno,
10 g druskos,
10 g juodųjų pipirų,
žiupsnelio petražolių.
Gaminimas:
Grilyje iškepkite dešreles, pavartydami iš abiejų pusių. Supjaustykite mėlynajį kopūstą, sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kelis šaukštus keupo dėkite į indelį ir įberkite kario miltelių, gerai išmaišykite.
Į bandeles dėkite kopūstų salotas, guldykite dešrelę, pagardinkite kario kečupu ir pabarstykite traškių svogūnų bei smulkintų petražolių. Skanaus!