Sočius ir gražiai atrodančius dešrainius pagaminti paprasta.

Reikės:

  • Apie 500 g „Norfa” mėsinės Šviežių kaimiškų dešrelių,

  • 2 dešrainių bandelių,

  • 100 g traškių gruzdintų svogūnų,

  • kečupo,

  • 10 g kario miltelių,

  • mėlynojo kopūsto,

  • 200 g majonezo,

  • 10 g laiškinio svogūno,

  • 10 g druskos,

  • 10 g juodųjų pipirų,

  • žiupsnelio petražolių.

Gaminimas:

Grilyje iškepkite dešreles, pavartydami iš abiejų pusių. Supjaustykite mėlynajį kopūstą, sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kelis šaukštus keupo dėkite į indelį ir įberkite kario miltelių, gerai išmaišykite.

Į bandeles dėkite kopūstų salotas, guldykite dešrelę, pagardinkite kario kečupu ir pabarstykite traškių svogūnų bei smulkintų petražolių. Skanaus!