„Tu nenugyvensi tėvų gyvenimo ir tėvai nenugyvens tavojo. Labai liūdna, kai tėvai bando įpiršti savo svajones ar kažkokius lūkesčius vaikams, neleidžia jiems augti, tobulėti – čia yra blogis“, – teigė aplinkinių manipuliacijoms nepasiduodantis A. Valujavičius.

Anot sėkmingai savo tikslų siekiančio vaikino, tokius tėvų ir artimųjų bandymus įsprausti žmogų į tam tikrus rėmus galima prilyginti toksiškiems santykiams, kurie trukdo gyventi.

„Kartais toksiški būna ne tik draugai, bet ir tėvai. Ačiū Dievui, man taip nėra, bet jeigu būtų, aš sakyčiau: „Atsiprašau, bet čia yra mano gyvenimas, jūs netrukdykite. Ačiū Dievui netrukdo.“

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ vaikinas atviravo, kad iš savo gyvenimo jis išstumia visus, kas jam trukdo siekti jo gyvenimo tikslų.

„Netrukdykite. Leiskite man gyventi gyvenimą taip, kaip aš noriu“, – teigė prašantis jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)