„Aš tikrai gimiau ir visą laiką buvau tokio sukalbamo, lengvo charakterio. Linksma, komunikabili“, – atskleidžia ji.

Kyla natūralus klausimus: ar B. Nicholson visada buvo tokia, ar jai reikėjo įdėti pastangų, norint išlikti tokiai pozityviai, energijos nestokojančiai moteriai?

„Storumas tikrai yra privalumas. Aš buvau mokykloje apvalesnė, tikrai nebuvau liekna kaip visos. Aš turėjau ir tokią pravardę „meška“. Bet gyvenime, kai tu esi nepaprastai gražus žmogus, taip jau yra evoliuciškai, kad mes jiems atidarome duris, lenkiamės, nes galvojame, kad tas žmogus yra labai geras“, – teigia laidos pašnekovė.

Beata Nicholson

B. Nicholson pripažįsta, kad nebūti tobulo grožio žmogumi turi savų privalumų.

„Kai tu esi super gražus, tai tu neturi progos išvystyti savo kitų savybių. O kai tu nesi tas, kuriam visi krenta po kojom, o tu turi taip vadinamų „trūkumų“, tu turi progą išvystyti savo charakterį, komunikacijos įgūdžius, galų gale skaitai daugiau knygų ir taip augi, tobulėji“, – šypsosi B. Nicholson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją