Paklausta apie tai, kokia jos dailios figūros paslaptis, E. Straleckaitė–Domarkienė buvo atvira: „Visi žmonės galvoja, kad vis dėl to yra kažkokia piliulė ir aš ją atradau. Bet ne, nu nėra“.

E. Straleckaitė–Domarkienė mano, kad kalbėti apie kitų kūno sudėjimą, pasikeitimus nereikia, nes tai gali sukelti tik neigiamus padarinius. „Reikia apskritai nustoti žmonėms apie tai kalbėti“, – teigia žinoma šokėja. Jos nuomone, reiktų nustoti vertinti kitų išvaizdą.

„Aš nemanau, kad yra normalu žmogui sakyti „kaip tu sulieknėjai“, ar „kaip tu pastambėjai“. Apie ką čia išvis yra?“, – retoriškai klausia moteris. Ji teigia, kad visuomenėje dažnai pasisakoma, jog šiuo metu paaugliai, jaunimas Lietuvoje yra pilni traumų. Tokiems žmonėms E. Straleckaitė–Domarkienė turi patarimą: „Tai nustokim žmones traumuoti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją