„Aš manau, kad Leonui apskritai su manimi turėjo būti nelengva. Ir aš vienintelį žmogų priėmiau, kuris man pasakė į akis: „supranti, tu esi toks žmogus, kad mes pasitarėme, o tu nusprendei“. Ir aš manau, kad turiu charakterį ir tvirtą žinojimą, ko aš noriu, taip pat aš esu visiškai maksimalistė, man labai sunku eiti į kompromisą su žmogumi, tai darbe su manimi nelengva“, – pripažįsta Jazzu.

Justė Arlauskaitė-Jazzu, Leon Somov

Atlikėja sako, kad su ja dirbti yra smagu, tačiau kartais tikrai sudėtinga. Ji taip pat priduria, kad Leono charakteris taip pat gana sudėtingas.

„Mes esame tokie degtukai. Leonas paminkštėjęs su metais, jis išlaikė tokį fainą vaikišką naivumą, o aš gyvenime tapau skeptike, deja“, – atvirauja laidos pašnekovė.

Moteris Leoną net sulygino su animacinio filmo herojumi katinu Garfildu, kadangi jis taip pat moka džiaugtis mažais dalykais.

Katinas Garfildas

„Man labai patinka įsijausti į kiekvieną kūrinį, aš taip romantizuoju“, – priduria L. Somov.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją