„Mes kartais pamirštame mėgautis šiuo momentu, šią minutę“, – teigia L. Somov.

Jo teigimu, jeigu tai pamirštame, didėja rizika kilti nerimui, panikos atakoms. Svarbu suvokti, kad visas emocijas reikia išjausti bei dažniau atsipalaiduoti, nespausti savęs į rėmus.

„Mane irgi išmokė nieko iš nieko nesitikėti. Tai jau skamba kaip nusivylimas, bet jeigu tu nieko nesitiki, tikimybė nusivylimo beveik lygi nuliui. Viskas yra mūsų pasirinkimas. Jeigu kažkas nutinka ir tu nusivili, pradžios reikėtų paieškoti savyje, nes mes patys renkamės, su kokiais žmonėmis būti, kokioje socialinėje terpėje gyventi“, – pataria Jazzu.

Laidos pašnekovės nuomone, kiekvieno žmogaus siela į šį pasaulį jau atėjo su tam tikrais pasirinkimais.

„Kai praeina kažkiek laiko, tu pradedi suvokti, kad niekas nevyksta veltui“, – priduria ji.

Delfi premjera. Leon Somov & Jazzu

Kodėl Jazzu mažina bendravimą su kitais žmonėmis?

Jazzu itin atvirame interviu taip pat palietė nusivylimų temą. Kai ji pasijunta kuo nors nusivylusi, visada imasi vienos, jai padedančios, taktikos:

„Aš kai labai jaučiau, kad yra to nusivylimo aplinkoje, aš labai sumažinau apskritai bendravimą su žmonėmis, kad tikriausiai vėl netektų nusivilti. Aš labai esu empatiška, perimu visų žmonių emocijas ir aš nenoriu girdėti aukų kažkokių. Aukos, visi aukos. Jei aš tik pasijaučiu auka, iškart įspiriu sau į užpakalį“, – atvirauja žinoma moteris.

Galų gale, jaustis laimingu, anot Jazzu, priklauso nuo kiekvieno žmogaus požiūrio, o ne nuo aplinkybių.