K. Ivanova pripažįsta, kad vieną dieną tiesiog pavargo nuo spaudimo daryti tai, ko ji pati nenori ir nusprendė, kad metas nuo visko atsiriboti.

„Kai esi viešas žmogus, tu kažką privalai, tai dabar aš nieko niekam neprivalau. Aš darau tai, ką aš noriu, esu laisvas žmogus. Man ne šešiolika – man yra trisdešimt šešeri, tai gal jau galiu sau leisti atsisakyti kažko?“, – retoriškai klausia žinoma moteris.

Laidos pašnekovė sako, kad būdama jaunesnė viso to nesuprato – visada galvodavo, kaip reikės atrodyti, ką atsakyti į klausimą, į kurį atsakymo pateikti nesinori. Tačiau bėgant metams požiūris pasikeitė, atsirado branda, kuri paskatino drąsiai atsisakyti to, kas sukelia nepatogumą, nemalonius jausmus.

„Mane išsunkė. Jeigu aš nenoriu eiti kažkur, tai aš galiu ir neiti: metus, du, dešimt metų. Tai yra mano pasirinkimas“, – atvirauja verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją