„Aš turbūt nelinkėčiau nei vienam atsidurti tokioje situacijoje. Aš neišsiplėsiu, bet situacijų buvo ne viena ir aš sakau, kad žmogus kažkam pamaišė. Dabar, po jau ketverių metų, mes žiunome kaip, kas buvo ir Andrius nebūtų Andrius – jis viso to taip nepaliks ir aš jį labai palaikau“, – atskleidžia žinoma moteris.

K. Ivanova teigia, kad visos tokios ir panašios situacijos gyvenime tik sustiprina žmones, jų tarpusavio santykius. Taip nutiko ir šiai porai.

Kristina Ivanova, Andrius Mickus

„Tuo pačiu metu ir Andriaus mama mirė. Toks buvo juodas metas, kai tikrai buvo morališkai sunku, bet mes visur ėjome koja kojon ir aš galvoju, jog mane ir Andrių tai labai užgrūdino. Ačiū Dievui, kad mes nepalūžome ir laikėmės vienas kito. Čia yra labai geras santykių patikrinimas, kai tu supranti, kas yra šalia tavęs ir tai yra labai svarbu“, – pasakoja verslininkė.

Jau šešerius metus kartu skaičiuojanti pora džiaugiasi, kad nors buvo visko, jiems pavyko viską įveikti kartu ir dar labiau sustiprėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją