„Tiek buvo visko! Mušdavomės, pykdavomės“, – apie vaikystės prisiminimus su sese kalbėjo K. Ivanova.

4-erių metų amžiaus skirtumas tarp judviejų vaikystėje padidino atskirtį, neleido sukurti kokybiško ryšio, tačiau metams bėgant, seseriška meilė tik augo. Dabar žinoma moteris džiaugiasi, kad N. Bunkė jai yra pati geriausia draugė:

„Mūsų močiutė yra iš labai didelės šeimos, sesių labai daug turėjo, tai ji visada sakydavo, kad tavo pati geriausia draugė visą gyvenimą bus tik tavo sesuo. Niekas, nei viena neatstos. Tikrai taip ir yra. Nieks neatstos to santykio, kraujo ryšio, mes labai gerai sutariame“, – atvirauja verslininkė.

Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova / Foto: Lukas Gricius

Nors šiuo metu sesės myli ir brangina viena kita, jų gyvenimuose buvo periodas, kai jos visiškai nesikalbėjo. Tai truko vienerius metus.

„Buvo metų mūsų toks (Delfi – laikotarpis), kuris kilo dėl nesąmonių, kažkokių moteriškų ambicijų. Mes bandėme net surasti, kur tas buvo taškas. Tai buvo taip kvaila“, – pasakoja K. Ivanova.

Viskas prasidėjo tuo metu, kai N. Bunkė laukėsi sūnaus Kristupo. Merginų muzikos grupė „YVA“ liko be N. Bunkės – ji padarė pertrauką nuo pasirodymų su grupe.

„Taip viskas ir išsirutuliojo. Gal nesusikalbėjome: pas mane buvo kažkoks nesupratimas, pas ją, kaip mes sakome, hormoniniai dalykai ir tiek tereikėjo“, – pripažįsta laidos pašnekovė.

Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova

Šis laikotarpis buvo labai skaudus visai šeimai, ypatingai jų tėvams. Nors jie bandė moteris sutaikyti, tačiau galų gale suprato, kad tam reikia laiko. Susitaikymas įvyko taip pat netikėtai, kaip ir pats konfliktas:

„Viskas gavosi labai natūraliai. Tuo metu pas abi buvo labai didelės duobės gyvenime. Aš buvau tuo metu išsiskyrusi, pas ją taip pat buvo meilės reikaluose krizinis etapas ir tai mus labai suartino. Niekam nepalinkėčiau ir nedarykite tokios klaidos, nesipykite su savo artimaisiais, nes tai yra jūsų patys mylimiausi žmonės. Aš pagalvoju, jeigu būtų kažkuriai iš mūsų tuo metu kažkas nutikę, tai mes būtume turbūt užsigraužusios“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją