„Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio, kai užsidedi rožinius akinius ir varai. Aš jį įsimylėjau palaipsniui“, – prasitaria K. Ivanova.

Moteris teigia, kad ją sužavėjo A. Mickaus žinių bagažas, sukaupta patirtis.

„Jis labai įdomus žmogus, su didele patirtimi ir jis man labai stipriai padėjo ir dabar padeda mano versluose. Šalia manęs yra labai stiprus vyras. Aš jį už tai labai vertinu ir myliu“, – šypsosi laidos pašnekovė.

Andrius Mickus ir Kristina Ivanova

K. Ivanova sako, kad jeigu ne mylimasis, ji turbūt nebūtų taip sėkmingai išvysčiusi savo prekinio ženklo. Jis yra puikus padėjėjas versle, kadangi pats yra verslininkas, vysto savo prekinį ženklą. Nors atlikėja įvardijo daug teigiamų dalykų apie savo partnerį, visgi santykiuose iškyla ir šiokių tokių problemų.

„Kartais jis užsisklendžia tam tikrose situacijose. Aš kaip tik noriu pasikalbėti, paklausti, kas iš tikrųjų yra. Jis toks užsispyręs yra, bet aš irgi jį suprantu. Tačiau tie du pirmi metai buvo… Tu juokauji, aš galvojau bėgti kažkur, taip buvo sudėtinga“, – prisimena ji.

Pabaigoje laidos pašnekovė priduria, kad jai santykiuose yra labai svarbus abipusis tobulėjimas, kurio šiuo metu ir siekia kartu su A. Mickumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją