„Mums tai nėra kažkokia kančia, ar ko negalėtume daryti. Mes labai mylim groti ir atlikti savo muziką, kurti ją“, – atvirauja Leon Somov.

Jazzu pripažįsta, jog kaip ir visiems, būna tokių dienų, kai atsikėlus ryte nieko nesinori daryti. Tai išspręsti padeda pokalbis su savimi ir atsiradęs svarbus suvokimas:

„Tai iš tikrųjų yra tokia dovana. Jis (mylimas darbas – Delfi) gali kartais varginti, tai yra didžiulė privilegija dirbti, uždirbti ir jaustis gerai tame, būti geriausiam“.

„Leon Somov & Jazzu“ elektroninės muzikos šou "One night only" pristatymas

Dinamiškas, nuolat besikeičiantis darbas suteikia galimybę niekada neįsisukti į rutiną ir mėgautis.

„Tai suveikia kartais net kaip vaistas, nes būna, kad tu ateini neišsimiegojus, kažkokia tragedija tavo gyvenime nutiko, asmeninėje terpėje, sergi, temperatūra +40 laipsnių ir netgi tada tai suveikia kaip kažkokia panacėja ir tai labai faina, tave pastato ant kojų, atrodo ląstelės regeneruojasi ir tu tokių super galių įgauni. Tai yra didžiulė dovana“, – pasakoja žinoma atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją