„Buvo sunku. Du metus nekovojau, o pagrindinis mano pajamų šaltinis yra sportas, už kovas gauni pinigus, o kovų jokių neturėjau, nes negaliu, turiu kontraktą pasirašęs. Buvo žiauriai didelis chaosas, nes vadybininkas sakydavo, kad gal už mėnesio kovosiu, gal dar už mėnesio ir aš visada turėjau ruoštis. Dieta, disciplina – aš normalaus gyvenimo neturėjau“, – prisimena E. Stanionis.

Eimantas Stanionis

Pasiruošimo metus pasaulio čempionas tikrai prisimena kaip varginančius ir pareikalavusius ne tik fizinio, bet ir psichologinio pasiruošimo. Kaip pats sako, dvejus metus teko gyventi chaose, valgyti tik pagal smulkiai sudėliotą planą. Per šį laikotarpį vyras prisipažįsta nesuvalgęs nei kąsnelio to, ko tuo metu nebuvo galima: pradedant saldumynais, baigiant greito maisto restoranų gaminamu maistu.

„Nežinojau kas bus, kas čia vyksta, kodėl man? Laimėjau diržą pasaulio čempionate ir atrodė viskas turėtų būti gerai, bet niekas nevyksta“, – pasakoja laidos pašnekovas.

Dabar vyras džiaugiasi, kad visa tai – jau praeityje. Po dviejų metų pagaliau įvyko ilgai laukta kova, kurioje E. Stanionis apgynė pasaulio čempiono titulą!