„Aš buvau tris metus Austrijoje, ten turėjau pirmąją burbulinių vaflių su ledais kavinę. Aš juos pati gaminau, pati pardavinėjau, pati mokesčius mokėjau ir dar taip išmokau vokiečių kalbą“, – dalijosi E. Sebrova.

Eleonora Sebrova

Kaip teigė ji, apie tai moteris svajojo net du metus. Kaip tokia idėja gimė jos galvoje – ji pati nesuprato, tačiau giliai viduje Eleonora jautė, jog prie tokių pokyčių ją atvedė ne kas kitas, kaip jos pačios emocinė būklė.

„Aš nežinau, kodėl man ta mintis kilo. Aš tiesiog norėjau pardavinėti ledus, norėjau paprasto gyvenimo. Tu nori dirbti paprastą darbą, su paprastais žmonėmis bendrauti ir paprastai gyventi, ir būti niekas. Aš tiesiog taip norėjau, pavargau“, – pasakojo Eleonora.

Anot jos, toks gyvenimo būdas padėjo pamiršti viską, kas iki tol neleido atrasti vidinės harmonijos ir ramybės.

„Aš gyvenau tokiame rojaus kampelyje, o tas darbas, bendravimas su žmonėmis, matymas tų sveikų šeimų, kad ateina su vaikučiais, vyras moterį gerbia, visi dirba, turi pinigų – mane tas darbas ir atgaivino, man suteikė jėgų, kad sugrįžčiau gyventi, kvėpuoti ir kalbėti“, – teigė E. Sebrova.

Eleonora Sebrova

Gyventi taip, kaip norime mes patys – viena svarbiausių dedamųjų, norint palaikyti gerą emocinę būklę ir sveikatą. Išsekimas, pervargimas ar kitos problemos gali sukelti rimtas pasekmes žmogaus psichologinei būklei, todėl tam, kad to išvengti, labai svarbu įsiklausyti į save ir daryti tik tai, ko mūsų prašo mūsų pačių vidus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją