Temą žiūrovams ji perteikė per savo pačios prasmės paieškų kelionę ir tyrimą apie jaunų žmonių laimę.

Anot Gintarės, prasmės ieškojimas ne toks paprastas, kaip gali atrodyti, tačiau atsakymai gali slypėti dar vaikystėje, tad verta atsigręžti į tai, ką mėgote veikti, kai buvote vaikai.

„Kai tau yra virš 40, labai dažnai grįžtame prie dalykų, kuriuos mėgome vaikystėje“, – sufleravo psichologė, pastebėjusi, kad jauname amžiuje mūsų dėmesį pasiglemžia kiti prioritetai ir tai yra labai natūralu.

Plačiau apie tai – šiame interviu.

„Aš galiu daryti poveikį“ (asmeniškai, šalies ir net visos ES mastu) – pagrindinė konferencijos, vykstančios Varšuvoje, Lenkijoje, rugpjūčio 21 d., žinutė. Ši konferencija – tai daugiau nei metus trunkančio projekto MANO POVEIKIS (https://manopoveikis.delfi.lt/) finalas. Renginio metu įkvepiantys ir patyrę žmonės dalinsis savo istorijomis emocinės sveikatos, pilietinio aktyvumo, tvarumo, LGBT temomis. Pranešėjų ir renginio tikslas – atkreipti jaunų žmonių dėmesį į vertybes, kuriomis remiantis turi būti kuriamas dabartinis pasaulis, skatinti auditoriją mąstyti ir diskutuoti, keisti nuostatas bei formuoti įpročius. Renginio programa ČIA.