„Vieną vakarą parsisiunčiau (Delfi – „TikTok“ ) ir parsisiuntęs nežiūrėjau jokio turinio, iš karto spaudžiau pliusą apačioje ir nufilmavau pirmą video“, – pirmuosius žingsnius prisimena jis.

Po pirmojo vaizdo įrašo, jis sukūrė antrąjį. Po vienos dienos, atsidaręs programėlę, jis ten išvydo 1000 naujų sekėjų – vos per vieną parą. Taip skaičiai pamažu augo kiekvieną dieną, kol vienu metu įvyko lemiamas lūžis:

„Išvariau studijuoti į Malaiziją, bet grįžęs turėjau izoliuotis keturiolika dienų (dar buvo tas žiaurus įtatymas) ir sakau dabar, kai matau, kad sekasi, įkelsiu kasdien po vieną vaizdo įrašą. Prieš tai sekėjai palaipsniui augo po vieną tūkstantį, tai per karantiną kreivė bam 90 laipsnių kampu į viršų“, – prisimena E. Krupinskas.

Po to viskas pradėjo vykti labai greitai: žinomi nuomonės formuotojai ėmė dalintis vaikino kuriamu turiniu, naujienų portalai taip pat susidomėjo augančiu jo populiarumu. Savo galimybės netikėjusio vaikino gyvenimas staiga apsivertė aukštyn kojomis ir atnešė sėkmę!