Komunikacijos krypties studijas jau pabaigęs E. Krupinskas, rašydamas baigiamąjį bakalauro darbą, neskyrė daug laiko veiklai ocialiniuose tinkluose, stengdamasis visą dėmesį skirti studijoms. Tuo metu vaikino pajamos nebuvo didelės ir jo buvusi mergina ėmė jį dėl to spausti:

„Aš galvoju ramiai parašysiu ir po to sugrįšiu „pilna koja“. Tuo metu mamai sveikata pašlijo, man tik viena mintis galvoje, o ji man išvien: „tu susirask darbą“. Po tų kelių pasakymų pagalvojau, kad gal tikrai protingai sako. Nu davai, ieškom“, – pasakoja laidos pašnekovas.

darbo pokalbis

Peržiūrėjęs daugybę darbo skelbimų, jis nusprendė į keletą iš jų kandidatuoti. Tuo metu jo mergina jį mokė, kaip reikia kalbėti darbo pokalbyje, kaip save pristatyti. Vaikinas save pristatė, kaip žinomą turinio kūrėją, tačiau merginai tai nepatiko ir jis nusprendė paklausyti jos patarimo. Nuėjęs į pirmąjį darbo pokalbį, Edvinas iškart buvo pasitiktas kaip puikus ir linksmas turinio kūrėjas, o svarbiausia pokalbio tema tapo jo darbo suderinamumas su socialiniuose tinkluose vykdoma veikla.

„Pasirinko kitą kandidatą, nes yra rizika. Tuo metu paprašiau 1000 eurų į rankas. Toks darbo pokalbis buvo ne vienas, du tai tikrai, dar trečią bandžiau ir po to jau ate“, – šypsosi jis.

Merginos įtikėjimas, kad reiktų susirasti „normalų“ darbą nedavė vaisių ir E. Krupinskas toliau tęsė savo mėgiamą veiklą, kuri suteikia galimybę užsidirbti pragyvenimui jau ne vienerius metus.