Daugiau nei 10 metų kartu su žinomu atlikėju buvusi D. Motvydienė didelių pokyčių po išsiskyrimo teigia nepajutusi – gyvenimas iš naujo neprasidėjo, šį įvykį moteris priėmė natūraliai, be didelių emocinių nuopolių.

„Žmogus gyvena savo gyvenimą, o tas gyvenimas yra vienas ir tu kiekvieną kartą, gyvendamas tą gyvenimą, pagalvoji, ar tai yra sveika, pasitikrini tą tašką, kuriame esi: esi laimingas, ar ne? Nori pokyčio, ar ne? Ir toliau priiminėji savo sprendimus, savo valia, eini toliau, dėlioji savo gyvenimo kelią“, – mano Veronika.

Veronika Montvydienė

Pasirenkant tokiu būdu nugyventi savo gyvenimą, nuolat stebint, ar priimti sprendimai suteikia laimę, viskas tampa daug paprasčiau – nėra dėl ko kaltinti kitų žmonių, pykti dėl nesėkmingo savo likimo.

„Nieks tavęs nenuskriaudė, neprivertė. Kai tu taip dėlioji savo gyvenimo kelią, tie klausimai „ar kažkas pasikeitė?“, „ar kažkas sunkiau, lengviau?“ nebetenka prasmės. Kai tai yra tavo pasirinkimas visame kame, tu tai supranti, neatsiranda daug negatyvių emocijų, neigiamų būsenų, bent jau man“, – teigia laidos pašnekovė.

Tokio sąmoningumo ir dėmesingumo savo gyvenimui bei sprendimų priėmimui moteris išmoko jau vaikystėje. Užduodama sau įvairius klausimus ir ieškodama jiems atsakymų savo viduje, V. Montvydienė labai greitai suvokia, ar esama realybė ją tenkina, ar reikėtų kažką keisti. Tokiu būdu ji išvengia emocinės sveikatos problemų bei stiprių neigiamų emocijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją