„Man buvo labai gėda, kai kalbėjo apie mano kūną, o aš buvau tikrai apvalesnių formų, negu kitos galbūt šokėjos“,– apie pradžią televiziniuose projektuose kalbėjo moteris. Tuo metu ji dar lankė mokyklą, buvo sunku susitaikyti su įvairiais įžeidžiančiais ar pašiepiančiais komentarais.

„Nuodėmių dešimtukas, buvo tokia tema ir „Metų biustas“. Ir ten aš, žinai, pirmoje vietoje, o po manim mūsų mega starai“,– prisimena E. Straleckaitė-Domarkienė. Labiausiai žinoma šokėja galvojo apie tai, kaip kiti į ją žiūrės mokykloje, kaip reaguos mokytojai, tačiau pedagogai viską puikiai suprato ir savo mokinę labai palaikė.

„Tau dėl to neturi būti nei patogu, nei nepatogu. Esi koks esi ir gyveni savo kūne“,– apie kūno standartus bei įvairius komentarus išvaizdos tema kalba žinoma šokėja.

Visgi E. Straleckaitės-Domarkienės teigimu, yra viena, kai merginą dėl mažos ar didelės krūtinės apkalbinėja klasiokai mokykloje, o visai kas kita, kai apie tai kalba kone visa Lietuva.

„Gal labai skamba garsiai ta Lietuva, kiek tos Lietuvos aš nežinau, bet vienu metu „Šok su manimi“ dėjo žinių žiūrimumo rekordus, kas yra nerealiai. Tai buvo vienas žiūrimiausių šou. Ir tu galvoji: „O tu Dieve, visi dabar vien apie tai galvoja“,– išgyvenimais dalijasi žinoma moteris.

E. Straleckaitė-Domarkienė išmoko skaudžiai nereaguoti į apkalbas dėl jos kūno. Jos nuomone, kiekvienas gyvena unikaliame savo kūne ir dėl jo žmonės neturėtų jaustis nepatogiai. Kiekvienas žmogus yra savitas ir neturėtų gauti pasmerkiančių komentarų tik dėl didesnio ar mažesnio svorio, ūgio, sudėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)