Pašnekovas papasakojo apie ilgą karjeros kelią, virtuvės šefo darbą prestižinėse vietose, kodėl jis ryžosi atvežti į Lietuvą teisingą jautienos valgymo kultūrą, ar lietuviai įperka brangiausią pasaulyje jautieną, kuria vyras prekiauja savo mėsos krautuvėlėje-restorane, ir kodėl jam taip nepatinka būti vadinamam meilės emigrantu, nors čia slypi didelė dalis tiesos.

– Mherai, gimėte Armėnijoje, tačiau į Lietuvą atvykote iš Estijos. Tai teoriškai jūsų tautybė – estas ar jau lietuvis?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją