Kai ruošiausi pokalbiui su „Vilnius City Opera“ įkūrėja ir meno vadove, ne vienas žmogus su manimi norėjo pasidalyti savo įspūdžiais iš susidūrimų su Dalia. Ne kartą girdėjau apie jos reiklumą ir sudėtingą charakterį.

Ką gavau – tai labai šiltą ir atvirą pokalbį, užsitęsusį iki vidurio nakties, ir naują pažintį su nuoširdžia bei man labai didelį autoritetą turinčia režisiere. Norisi jos vis klausti ir klausti, prašyti, kad pasidalytų viena už kitą įdomesnėmis istorijomis, kurios jau įvyko arba dar tik įvyks. Neabejoju, kad ji įgyvendins viską, ką sumanys. Nes, kaip šiame interviu pasakys Dalia, „dėl savo svajonių turi būti pasiryžęs paaukoti viską“.

Būtent dėl to vieni mano pašnekovėje mato stiprią kovotoją – ji žino, ko nori. O aš matau moterį, galinčią kalnus nuversti ir iš naujo supilti, atsakingą už šimtų jaunų atlikėjų talentus, kuriančią nuostabią alternatyvią realybę.

Susipažinkite – Dalia Ibelhauptaitė, talentinga mergaitė iš Žirmūnų daugiabučio, ir mano interviu, kuriuo nekantravau pasidalyti.

„Supratau, kad viską gyvenime, ko noriu, privalau pasiekti pati.“

– Kaip vienu sakiniu apibūdintum savo gyvenimą?

– Fantastinė kelionė su labai daug barjerų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)