Kasdienis taksisto darbas ir yra surasti antikinių graikų būdu antrą pusę, tai yra keleivį, kurį vežtų ilgai ir laimingai. Ir ta antra pusė važiuotų toli, be transporto kamščių, be duobių kelyje ir be statybininkų, kurie užtvėrė kelią savo slaptomis netikėtomis manipuliacijomis. Važiuotų į kitą miesto galą ir dar paliktų arbatpinigių. Ir ta antra pusė maloniai šnekėtų ir būtų šiaip patenkinta gyvenimu. O ne sėdėtų rūgščios citrinos veidu ir dar burbėtų dėl kvapo mašinoje, nes prieš tai vežiau du vyrus statybininkus po sunkios darbo dienos ir liko nuo jų kažkoks kalkių ar prakaito tvaikas.

Na, jūs supratote – rasti gerą klientą tai tas pats, kas surasti gerą neburbančią žmoną… Bet mes – apvaliojo vairo riteriai – stengiamės iš visų jėgų. Deja, pati pradinė paieškos operacijos fazė dažnai būna kupina nuotykių ir klientas slapstosi kaip artilerijos taikinių koordinatorius priešo teritorijoje. Jauti nuo sprogimo bangų, kaip jis taikliai nurodo taikinius tavo pusėje, bet nematai. Tik įtari.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)