Kaip informavo Vilniaus policija, 5.55 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje, Kirtimų gatvėje, važiuojant Vaidotų link, įvyko avarija.

Pranešėjas teigė, jog iš vieno automobilio neišlipa vyras, jis buvo galimai prispaustas. Taip pat asmuo informavo, jog kito automobilio vairuotoja patyrusi šoka, reikia medikų pagalbos.

Į įvykio vietą nedelsiant išskubėjo visos tarnybos.

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD), minimoje gatvėje susidūrė „VW Passat“ ir „Toyota“.

Teigiama, jog prispaustų žmonių nebuvo, nieko vaduoti nereikėjo.

Ugniagesiai panaudodami sorbentą surinko išsiliejusius tepalus, taip pat atjungė automobilių akumuliatorius.

Nukentėjo moteris ir vyras

Vilniaus policija informavo, kad 6.38 val. GMP į ligoninę pristatė du nukentėjusius asmenis: vyrą (gim. 1975 m.) ir moterį (gim. 1968 m.). Abu asmenys buvo paguldyti į gydymo įstaigą, teigiama, jog jiems nustatyti daugybiniai sumušimai.

Liudininkai informavo, jog dėl avarijos buvo uždarytas eismas. Apie 8 val. žmonės pranešė, jog eismas jau buvo praleidžiamas, tačiau vis dar buvo didelė automobilių spūstis. Avarija sukėlė daug nemalonu Vilniaus gyventojams

Važiavo prieš eismą

Įtariama, kad eismo nelaimė įvyko dėl „Toyota“ vairuotojos kaltės.

Pirminiais duomenimis, moteris Kirtimų gatvėje važiavo prieš eismą ir susidūrė su vyro vairuotu „VW Passat“ automobiliu, kuris važiavo tiesiai.

Skaitytojas „Delfi“ informavo, jog prieš eismą važiavusi ir pavoju kėlusi moteris „VW Passat“ vairuotojui mirksėjo šviesomis ir važiavo teisiai į jį.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)