Anot policijos, patikrinimo metu viename iš namų Grigiškėse policijos pareigūnai aptiko nemenką „lobį“ – didelį kiekį akcizais apmokestinamų prekių – tabako gaminių, nepažymėtų Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka, banderolėmis.

Namo rūsyje, garažo patalpose ir kiemo teritorijoje iš viso buvo rasta ir paimta 3 400 įvairių cigarečių pakelių, kurių bendra muitinė vertė – apie 15 000 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1992 str. 1 d. Už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis numatoma bauda arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems piliečiams už bendradarbiavimą ir prašo apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar teisės pažeidimą nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją