„Visus suaukotus pinigus pervesime „Bėdų turgaus“ fondui, ištiesime pagalbos ranką tiems, kuriems paramos šiuo metu labiausiai stinga”, – sakė Vilniaus miesto apylinkės teismo pirmininkė Loreta Braždienė.

Dar tik vienerius metus veikiančiame Vilniaus miesto apylinkės teisme prie teisingumo vykdymo prisideda 450 darbuotojų. „Pyragų mugės“ idėja visai teismo bendruomenei suteikė galimybę ne tik parodyti savo gerumą, bet ir susitelkti, pasidovanoti teigiamų emocijų, pasidalyti širdžių gerumu, draugiškumu ir šviesiomis mintimis palydėti vieniems kitus į artėjančių gražiausių metuose švenčių laukimą.

Labdaros renginyje gausiai dalyvavę teismo darbuotojai viliasi, kad ši graži idėja ir parodytas dėmesys praskaidrins ir sušildys likimo nuskriaustų žmonių kasdienybę.

Šiluma ir rūpesčiu teismo darbuotojai dalinasi jau ne vienerius metus – dar iki teismų reorganizacijos Vilniaus miesto apylinkių teismai šių magiškų švenčių laikotarpiu ištiesdavo pagalbos ranką patiems silpniausiems ir mažiausiems, kadangi prisijungdavo prie vaikų globos namų vykdomų akcijų, aukodavo pinigus, pirkdavo įvairius būtiniausius buitinius daiktus ir ruošdavo vaikučiams kalėdines dovanėles.

Kalėdinei atmosferai įkūnyti teisme taip pat surengtas kalėdinių puokščių konkursas – kūrybingi ir savo laiko nepagailėję teismo darbuotojai pademonstravo savo meninius gebėjimus – sukurta 21 kompozicija, trims skirtos prizinės vietos, o jų autoriams – simbolinėmis dovanėlėmis. Kūrybingų darbuotojų vienetinės rankų darbo puokštės papuošė teismą ir kuria šventinę nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)