„Kai žmonės stebisi, kaip čia Petras Gražulis taip. Na... Dvidešimt metų jis toks yra. Čia tas pats, kaip stebėtis, kad vanduo yra šlapias, kad saulė ryškiai šviečia ir negalima į ją žiūrėti be tamsių akinių. Visi žino, kad tai yra klounas ir kad ta jo klounada tęsis tol, kol galų gale jis iškeliaus į kitą pasaulį, bet ir ten, ko gero, tęs tą pačią klounadą. Aš įsivaizduoju, skandalą kokį sukeltų, nežinau, ar rojuj, ar pragare, kad čia sistema jo neįsileidžia, kad jam turi būti kitas rezervuotas debesėlis ar smalos katilas. Manau, kad ir Šventas Petras, ir Liuciferis dar tikrai galvos, kad gal tu grįžk geriau atgal į Žemę“, – „Delfi“ eteryje kalbėjo A. Puklevičius.

Aidas Puklevičius, Kristina Pocytė-Medutė

Debatuose P. Gražulis audringai atsakinėjo ir į jam skirtus, ir į jam neskirtus klausimus. A. Puklevičius laidoje „Jūs rimtai?“ išgirdo klausimą, kad galbūt P. Gražuliui reiktų pagalvoti ir apie komiko karjerą? „Ne, čia tas atvejis, kur senais laikais buvo tokie jomarkai, kurie keliaudavo per kaimus ir rodydavo visokius stebuklus: barzdota moteris, veršiukas su keturiomis galvomis. Petras nebent prie jų tiktų“, – svarstė A. Puklevičius.

Komunikacijos specialistas svarstė, kad daugelis žmonių dar ne visiškai supranta EP prasmę, todėl ne visi balsuoja atsakingai. „Trūksta informacijos, todėl žmonės labai lengvabūdiškai žiūri į tuos rinkimus, – kalbėjo A. Puklevičius ir pabrėžė, kad šiemet nereikia tikėtis didelio aktyvumo, nes jie nesutampa su kitais, Lietuvai svarbiais, rinkimais. – Viską lems rinkėjų drausmingumas.“

Aidas Puklevičius

A. Puklevičius skaičiavo, kad tikrai ateis ir konservatorių, ir valstiečių, ir socialdemokratų, ir kitų politinių jėgų rinkėjų. O kaip pasidalins rinkėjų balsai ir kas pateks į EP, sužinosime vėlyvą birželio 9-osios vakarą.

O šį sekmadienį – antrasis prezidento rinkimų turas. Prognozuojama, kad rinkėjai antrojo turo metu nebus labai aktyvūs. A. Puklevičius pridūrė, kad dalis prie balsadėžių atėjusių rinkėjų bus tokie, kurie ateis tiesiog pabalsuoti prieš kažką. Būtent tokiems rinkėjams, komunikacijos specialisto teigimu, bus svarbu, ar sekmadienį bus labai geras oras, ar ne. „Pagalvos, kad aš kitą kartą tą biuletenį įmesiu, dar kartą niurktelsiu į ežerą, dar kartą užgersiu putele šašlyką“, – prognozavo A. Puklevičius.

Laidoje „Jūs rimtai?“ kiekvieną penktadienį apžvelgiamos svarbiausios savaitės naujienos. Visą pokalbį su A. Puklevičiumi galite rasti čia.