„Nelabai svarstyčiau (galimybę tapti nuolatiniu seniūnu – ELTA), mat yra tokia geografinė problema. Kai aš, vis dėlto, gyvenu Rietavo krašte, tai ne visada būnu Vilniuje. Manau, kad seniūnui reikia būti fiziškai politinių įvykių epicentre, būti Vilniuje, turėti tiesioginį kontaktą su partijos pirmininku, su premjere“, – antradienį Eltai sakė J. Razma.

Anot jo, frakcijos gretose yra žmonių, kurie galėtų užimti seniūno poziciją.

„Visokių gali kilti situacijų – kadencijos pabaiga duoda tam tikrų aštrumų. Tai manau, kad tikrai galime rasti iš savo gretų žmonių toms pareigoms“, – aiškino politikas.

Jis neatmetė, kad naujasis frakcijos seniūnas gali būti išrinktas ir kitą savaitę, kai planuojama šaukti neeilinę Seimo sesiją.

„Gali būti ir apsisprendimai dėl seniūno. Matysime, kaip kolegos bus nusiteikę, ar tą klausimą spręs, ar ne“, – svarstė J. Razma.

ELTA primena, kad š einamų pareigų pasitraukus TS-LKD frakcijos Seime seniūnui A. Vyšniauskui, nuspręsta, kad frakcijai laikinai vadovaus pirmasis seniūno pavaduotojas J. Razma.

A. Vyšniauskas pasitraukė iš partijos gretų ir seniūno posto po to, kai generalinė prokurorė Nida Grunskienė kreipėsi į Seimą, prašant panaikinti parlamentaro teisinę neliečiamybę.

Generalinė prokuratūra pranešė, jog A. Vyšniauskas Marijampolės savivaldybės administracijai galimai yra pateikęs suklastotus dokumentus dėl jo, kaip tarybos nario, veiklos išlaidų kompensavimo. Dokumentų pagrindu, nurodo prokurorai, politikui nepagrįstai ir neteisėtai buvo išmokėti daugiau nei 2,1 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją