„Ant sunkvežimių pastebėti du nauji ženklai – trikampis trikampyje. Jis pastebėtas ant transporto priemonių, iš Berdiansko judančių link Kairiojo kranto ir Novoazovsko. Ten, Novoazovsko rajone į šiaurės rytus nuo Mariupolio, yra naujas poligonas“, – rašė jis.

Dar vienas ženklas – raidė X kvadrate – pastebėtas ant transporto priemonių, iš Novoazovsko per Mariupolį judančių Berdyansko kryptimi.

„Greičiausiai, tai naujas dalinys, formuojamas Berdyanską ir Prymorską apimančioje srityje“, – samprotavo P. Andriuščenka.

Jo teigimu, didžioji dalis į šiaurės rytus nuo Mariupolio suformuotų rezervų buvo perkelta į frontą ties Vuhledaru ir Marinka. Raide V kvadrate pažymėti šturmo daliniai perkelti į Donecko regiono šiaurę, juos pakeitė raide Z kvadrate pažymėti daliniai. Karių apmokymai tęsiasi visuose poligonuose nuo Mariupolio iki Berdyansko.

P. Andriuščenkos manymu, naujieji ženklai patvirtina tą versiją, jog yra formuojami nauji, o ne personalu naujai aprūpinami seni daliniai. Tai esą reiškia, kad rusams jokių problemų dėl mobilizacijos nekyla.

Pranešama, kad pasipriešinimo judėjimo kariai Mariupolyje likvidavo įrangą į frontą gabenusį rusų sunkvežimį.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)